Анкета
Как научихте за нас?
 
Кой е на линия?
В момента има 7 посетителя в сайта
Брояч
Членове : 1
Съдържание : 11
Брой прегледи на съдържанието : 298547

Най-важното за нас...


ТОТАЛ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ ЕООД е компания oт гр. Русе, която организира и реализира различни конкурентоспособни услуги в няколко основни направления - международен транспорт и логистика, спедиторски, консултантски, комерсиални, посреднически.
Основната ни цел е да бъдем Ваш посредник и партньор за всяка услуга, затова поверяваме изпълнението на доказани професионалисти.
Ние се фокусираме над удовлетворяване на потребностите и очакванията на всички наши настоящи и бъдещи клиенти, които са заинтересовани от осъществяването на своите идеи. Още..

logo

Тук може да се запознаете с предлаганите от нас услуги.Определение за понятието "услуга":

totalservices_business

Услугата
е дейност, с която се подпомага отделна личност или група от хора в осъществяването на техните цели и задачи. В икономиката услугите се считат за нематериалния еквивалент на стоките. С резултата от предоставянето на услуга не се придобива нещо ново, за разлика от производството на продукция. Услугите водят до промяна на потребителите, на предметите притежавани от тях или на някаква нематериална ценност.


Бизнес услугата
е действие, което се заплаща от фирма или физическо лице на друга фирма или физическо лице, с което се реализира продукт или услуга на физическото лице или фирмата, в чиято полза или последваща непредвидена или предвидена вреда е насочено това действие.


 

{mosmap lang=bg}